Liikkuvuusharjoittelua hyvällä kehon kannatuksella

FasciaMethod -kehonhuoltotunnit

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin, dynaamisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella. Tunti koostuu lempeästä dynaamisesta liikkuvuusharjoittelusta, täsmävenytyksistä kireille lihasryhmille, liikehallintaharjoittelusta ja fasciakäsittelystä pallolla. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti sopii kaikille oman suorituskyvyn parantamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. FasciaMethod -kehonhuoltotunti on fysioterapeuttien suunnittelema kehonhuoltonkonsepti.


Asiakaspalautteita

Lue mitä asiakkaamme kertovat


"Kannustavaa, huomioivaa ja motivoivaa ohjausta. Ohjaaja on erittäin miellyttävä, hyvä tapa ohjata kaikin puolin. Liikkeet ovat vaikuttavia ja käsittämättömän tehokkaita. Tämä liikuntalaji sopii minulle parhaiten. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa liikettä, mahdollisimman pienellä kynnyksellä toteutettavaa "


""Ihanan rentouttavia ja jumeja avaavia liikkeitä selkeästi ohjattuna. Hyvin kerrottu mihin mikäkin liike vaikuttaa ja miksi niitä tehdään. Tähän jää koukkuun."

"Koko kehon läpikäynti joka tunnilla. Varsinkin näin korona-aikana etäyhteydellä pidettävät tunnit.."


Onlinetunnit

Kaipaatko säännöllistä kehonhuoltoa, mutta et tiedä miten tehdä sitä tai et saa yksin aikaiseksi? Onko harjoittelusi yksipuolista? Tule mukaan ohjatuille kehonhuolto tunneille, FasciaMethod -onlinetunneille voit osallistua mistä käsin tahansa. Annetaan rintarangalle huoltavaa liikettä, huomioidaan koko keho dynaamisesti venytellen ja lopetetaan harjoitus loppurentoutukseen. Saat ohjaajan tuen koko neljän viikon ajaksi sekä voit esittää ryhmässä kysymyksiä ja toiveita. Kehonhuoltoa etänä, mutta yhdessä tehden! 

Helmikuun online startti alkaa sunnuntaina 7.2 ja kestää neljä viikkoa. Jokaisella tunnilla on oma teema jonka kautta lähestytään harjoitusta:

  • 7.2 Rintakehän liikkuvuus
  • 14.2 Lantion hallinta
  • 21.2 Selän hyvinvointi
  • 28.2 Lapatuen merkitys
  • Ohjaajan viikkotervehdys jossa voi olla mm. vinkkejä, ajatuksia tulevasta harjoituksesta, kehonhuollosta yleensä, miten lisätä arkeen helposti liikettä, inspiraatiota

Varaa matto, joustavat vaatteet ja juomapullo viereen. Tarvitset myös fasciapallon, tai jonkin muun kovan pallon jolla voit tehdä tunnin lopuksi hetken pallohierontaa, esimerkiksi lacrossepallo tai tennispallo. Tunnit pidetään suljetussa Facebook ryhmässä, livevideo alkaa pyörimään ryhmän etusivulla. Voit tehdä harjoituksen myös omalla ajallasi sillä tallenteet jäävät ryhmään ja pääset kertaamaan harjoitukset koko kuukauden ajan.

  • Sunnuntaisin klo 15:00-16:00
  • Aloitus 7.2.2021
  • Hinta 36€ sähköpostilasku
Ilmoittautuminen on päättynyt.

ONLINETUNNEISTA

Online kurssin kesto on 4 viikkoa. Helmikuun ilmoittautuminen on auki ja myynti päättyy 5.2 klo 20:00. Online tunnit toteutuvat vähintään 3 osallistujalla.

Maaliskuun online kurssista ilmoitetaan lähempänä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskutiedot sähköpostiin yleensä 2 vuorokauden kuluessa. Tarkista myös roskapostikansio ja tarjoukset -välilehti jos laskua ei näy.

PERUUTUSEHDOT

Tunnilta pois jääminen tai laskun maksamatta jättäminen ei ole tunnin peruutus.

Joskus sattuu unohduksia. Mahdolliset maksumuistutukset lähetetään kaksi kertaa, jonka jälkeen ne siirtyvät perintätoimiston perittäviksi. Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla ja ota meihin tarvittaessa välittömästi yhteyttä: info@voimaakehosta.com